Spoj savremenog i tradicionalnog

Naš metod nastao je kao rezultat dugogodišnjeg učenja, rada, iskustva i edukacija iz oblasti pilatesa, joge, bodyarta, thai chia,  fizikalne i  kvantne medicine, kineziterapije, različitih tehnika istezanja, disanja, relaksacije, meditacije i energetske psihologije.

Kao rezultat svega toga naš program će vam dati:

Na fizičkom nivou,  brzo oblikovanje lepog i skladnog tela, snažne i gipke mičiće, poboljšanje rada svih unutrašnjih organa i sistema, te podizanje opšteg imuniteta i fine sinergije čitavog organizma. 

Na nivou psihe – poboljšava se koncentracija, pamćenje, smanjuje se stres, povećava se vitalnost,  nivo energije, svesnost i spremnost za suočavanje sa svakodnevnim problemima kao i unatrašnji mir i balans.

  • Pilates vežbe vrlo brzo i efikasno jačaju sve mišiće – od dubokih do površinskih. Telo postaje snažno i izdržljivo. Jaki mišići daju snažnu potporu kičmi, zglobovima i unutrašnjim organima.
  • BodyART je program treninga koji se temelji na principima jina i janga i pet elemenata i tretira osobu kao jedinstvo tela, uma i duše . Spoj istoka i zapada, različitih tehnika i načina vežbanja … pokretanje energije, mir, stabilnost, koordinacija, snaga, fleksibilnost,bolje držanje, prevencija i sprečavanje bolova u ledjima, funkcionalni trening…sve je ono što će vam ova izuzetna tehnika pružiti.
  • Yoga vežbe definišu mišiće, čine ih dugim, gipkom i vretenastim, a kičmu čine pokretljivom i zdravom. Ove vežbe masiraju unutrašnje organe, prokrvljuju ih i detoksikuju, harmonizuju rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, normalizuju probavu i smiruju nervni sistem.
  • Vežbe iz fizikalne medicine i kineziterapije, popravljaju držanje, pomažu kod ispravljanja deformiteta, ali predstavljaju i prevenciju. Ubrzavaju proces rehabilitacije nakon povreda.
  • Različite tehnike istezanja, relaksacije, omogućavaju da se postigne fina opuštenost tela i smirenost uma, kroz kanalisanje i otpuštanje stresa.
  • Disanje pokreće energiju, pročišćava krvotok, osvežava sve mišiće i organe dovoljnom količinom kiseonika i smiruje nervni sistem.
  • Vežbe čiji je cilj osvešćivanje tela (Alexander i Feldenkrais metod), u kombinaciji sa gore navedenim vežbama čine telo funkcionalnim, omogućavaju izvođenje složenih pokreta bez napora, prirodno, bez mogućnosti povrede. Otklanjaju se blokovi napetosti nastali usled stresa, potisnutih emocija ili nepravilnog držanja.  Razvija se svesnost tela i svakog njegovog dela, tako da vežbači u svakodnevnim situacijama mogu prepoznati napetost nekog dela usled stresa ili nepravilnog položaja i odmah korigovati da bi izbegli prateće probleme (stegnutost, ukočenost, ishialgije, glavobolje itd).

Želite više informacija ili imate konkretno pitanje?

Popunite formular ispod. Mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Šta naši klijenti kažu o nama

Naš metod, pored sjajnih fizičko-estetskih rezultata daje i efekat mini odmora, jer se vežbači nakon treninga osećaju osveženo, oporavljeno i opušteno. Nakon nekog perioda vežbanja dolazi do popravljanja koncentracije i vidnog jačanja imunološkog sistema, pozitivnijeg razmišljanja i boljeg kvaliteta života.

Designed by Squid Web Hosting | Copyright 2022 Body, Mind & Soul Studio

Call Now Button