Probni trening

Postanite naš član!

Posvećenost vežbačima je nešto po čemu se razlikujemo od ostalih. Često su saveti trenera u vezi vežbanja i programi vežbi koje vam sastavljaju treneri Vaš dodatni trošak. Međutim, u BMS studiju uz članarinu dobijate kompletno objedinjenu uslugu. 

Probni_terminPozivom na telefon 060 011 68 18 i razgovorom sa trenerom se možete dodatno informisati i odlučiti se da iskoristite mogućnost probnog termina tokom kojeg biste se uverili u kvalitet naše usluge. Probni trening nije obavezno zakazivati, dovoljno je da dođete u prostorije BMS studija i treneru napomenete da biste želeli da iskoristite uslugu „besplatnog probnog treninga“.  Tokom probnog termina ste slobodni da prikupite više informacija i na taj način se upoznate sa prednostima koje nudimo.

Probni termin se organizuje u bilo kom terminu koji je rezervisan za grupni rad. Na taj način vežbači su u prilici da procene da li mogu da se uklope u rad grupe (osnovni nivo, srednji nivo, napredni nivo) ili je sprovođenje programa vežbanja neophodno organizovati kroz individualni rad.