Preporuke

Marijana Krstičević
Marijana Krstičević lekar, 28 god.
Porođaj mi je prošao lako, uživala sam u svojoj trudnoći vežbajući redovno i nakon porođaja sam zadovoljna i uživam u svom majčinstvu. Još uvek redovno vežbam.
Vesna Alaburić
Vesna Alaburić profesor engleskog jezika, 43 god.
Vežbam već dve godine. Zadovoljna sam napretkom. Osećam se spremnijom za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.
Lidija Sabo
Lidija Sabo dizajner enterijera, 35 god.
Prezadovoljna sam izgledom svog tela, gipkošću i snagom koju imam. Idem na individualne treninge već neko vreme i preporučila bih svima BMS studio.
Marina Topolac
Marina Topolac prevodilac, 48 god.
Već posle mesec dana osećala sam se lakše, privlačnije i mirnije.
Aleksandra Đoković
Aleksandra Đoković homeopata, 35 god.
Već četiri godine vežbam u BMS studiju. Vežbala sam jogu četiri godine pre nego što sam otkrila BMS Studio. Ovde sam vežbala i pre i tokom trudnoće i sada nakon porođaja. Tople preporuke svima. Bezbedno i radosno vežbajte u svim periodima kroz koje prolazite.
Dorel Todoran
Dorel Todoran stomatolog, 42 god.
Radim kao stomatolog 10 sati dnevno i imao sam nepodnošljive bolove u vratu i leđima, kao i probleme sa disanjem zbog spazma mišića. Od kada vežbam sve je mnogo bolje, bolovi su se smanjili i nestali, imam više energije, kvalitetnije radim i živim.
Zagorka Munižaba
Zagorka Munižaba advokat, 50 god.
Vežbam u ovom sjajnom studiju pune tri godine. Imam samo reči pohvale. Radujem se svakom novom treningu, jer se osećam bolje, mnogo bolje. Granice su zaista u nama, ali nisam imala ni snage ni volje da ih pomerami dok mi u tome nisu pomogli Saša i Marija. Hvala vam.